Duo en hoekverbinding

Door Duo systemen is het mogelijk voor u om meerdere roeden te combineren in één vloeiend systeem. Onze duo 28/19mm steunen zijn een mooi systeem als u dubbele roeden op dezelfde plek wilt gebruiken. Deze wandsteunen zijn perfect als u zowel vitrage als overgordijnen wilt ophangen. U kunt dit mooi combineren met onze exclusieve roeden in ons assortiment.

Voor elke kamer vindt u bij ChamberLine een roede die precies past in de ruimte. Alle producten zijn los te bestellen. Zo kunt u makkelijk en snel een complete gordijnroede op maat maken. Bij ons koopt u de roede op de centimeter nauwkeurig. Daarnaast is er ruime keuze aan eindknoppen en steunen.

Duo steunen

Hoekverbindingen

ChamberLine heeft in plaats van gebogen gordijnroeden hoekverbindingen, waarmee u elke gewenste hoek kunt maken. Door onze hoekverbindingen is het mogelijk om meerdere roeden te combineren in één vloeiend systeem. Heeft u een erker of een uitbouw, dan zijn onze hoekverbindingen ideaal om uw roeden mooi door te laten lopen.

Belangrijk is dat er een steun in de buurt van de hoekverbinding geplaats word voor de stevigheid van de roede. Komt u er niet uit? U mag ons altijd mailen met uw vragen. Wij helpen u graag bij het samenstellen van de juiste roede.