Bezorgen of afhalen

Wij leveren onze gordijnroeden en accessoires in de Benelux, Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland. Mocht u uw product in een ander lande geleverd willen hebben neem dan contact met ons op via het contact formulier en geef aan waar u het product geleverd wilt hebben. Dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met uw op.

Om verzend technische redenen worden gordijnroeden tot 265 cm aan één stuk geleverd. Grotere lengten (vanaf 266 cm) worden in twee delen geleverd hiervoor heeft u een verbindingsstuk nodig. Ook heeft u in dit geval een middensteun nodig. De verbinding is onzichtbaar aangezien deze samenvalt in de middensteun.

Levertijd

Wij hebben alle gordijnroeden en accessoires in voorraad. Na ontvangst van uw betaling zullen wij uw bestelling verzenden en kunt u deze binnen enkele dagen in ontvangst nemen.

Verzendkosten

Verzendkosten Nederland/Benelux en Duitsland zijn €14,95 per order. Deze worden automatisch opgeteld bij uw bestelling. Voor een bestelling met alleen losse Accessoires zijn de verzendkosten €9,95.

Verzendkosten Zwitserland en Oostenrijk zijn €19,95 per order. Deze worden automatisch opgeteld bij uw bestelling. Voor een bestelling met alleen losse accessoires zijn de verzendkosten €14,95.

Voor een order boven de €500 euro rekenen wij geen verzendkosten.

Afleveradres

Belangrijk is dat op het opgegeven afleveradres iemand aanwezig moet zijn om de bestelling in ontvangst te nemen. De transporteur heeft een handtekening nodig.

Afhalen

Het is mogelijk om de roede bij ons af te halen. Wij geven zelfs 10% korting als u uw bestelling ophaalt en u bespaart op de verzendkosten. Zo worden uw gordijnroeden nog voordeliger.

Wanneer u uw bestelling komt afhalen dan kunt tot een lengte van 3 meter aan een stuk bestellen.

Pinnen is bij ons niet mogelijk.